Створіть великоднього кролика для великодніх яєць із деревних відходів

Великдень уже зовсім близько. Чому б не створити з простих матеріалів за допомогою простих інструментів великоднього кролика для яєць — чудову прикрасу, довго приноситиме радість вашій родині й гостям. Цей великодній кролик стане унікальною й оригінальною прикрасою вашого святкового столу. Зробити його просто!

Аби зробити дерев’яного кролика із залишків деревини, вам знадобиться:

  • обрізок дерев’яної дошки,
  • пилка для деревини,
  • дриль і свердло для обробки деревини,
  • наждачний папір,
  • ганчірка чи пензель,
  • олівець,
  • папір,
  • ножиці,
  • пістолет для гарячого клею та клейовий стрижень,
  • стрічка,
  • Олія Belinka Oil Food Contact, деревний лак для збереження природного вигляду Interier lak або морилка Belinka Interier.

Як зробити великоднього кролика з обрізка дошки:

Спочатку огляньте дошку. Вона має бути суха та без комах-шкідників. Обробіть дошку спочатку грубим, а потім дрібним наждачним папером аби зробити її поверхню гладенькою. Перш ніж продовжити, добре протріть її.

Намалюйте кролика на аркуші паперу та виріжте його. Прикладіть трафарет до дошки та обведіть. Розміри трафарету та дошки мають бути відповідними.

Під час вирізання та шліфування деревини одягайте захисні окуляри та маску для захисту від пилу. Виріжте обведену форму пилкою для деревини. Не поспішайте та вирізайте за контуром якомога точніше. Обробіть краї кролика наждачним папером, щоб усунути будь-які грубі частинки деревини.

Тепер зробіть отвір для великоднього яйця. Позначте отвір і виріжте його за допомогою свердла, потім відшліфуйте поверхню до гладкого стану.

Якщо ви віддаєте перевагу природному вигляду, покрийте кролика олією Belinka Oil Food Contact для поверхонь, що контактують з харчовими продуктами. Вона просочує деревину, не забарвлюючи та захищаючи її. Ця олія виготовляється з натуральних компонентів і безпечна для здоров’я людини та навколишнього середовища. Глянцеве покриття можна створити за допомогою лаку для дерева Interier lak. Він підходить для будь-якої деревини та стійкий до м’яких миючих засобів і побутових плям.

Якщо ви віддаєте перевагу яскравішому великодньому столу, покрийте кролика морилкою для деревини Belinka Interier на водній основі. Вона призначена для захисту дерев’яних елементів інтер’єру. Морилка, яка захищає та покращує зовнішній вигляд дерев’яних виробів, є чудовим засобом для захисту меблів і поличок за якими не потрібно доглядати. У таблиці кольорів Belinka MIX доступно дев’ять стандартних відтінків і 76 тонів.

Після нанесення захисного покриття на дерев’яну поверхню кролика, дочекайтеся поки вона добре висохне. За бажанням тепер можна перейти до наступного кроку: прикрасити вашого кролика. Закріпіть стрічку за допомогою термоклею та намалюйте, наприклад, очі або вуса. Ваш великодній кролик готовий!